Stichting Zwembaden Zwartewaterland

Vacature zweminstructeur in Genemuiden (en omgeving)

Is zwemmen jouw grote passie? En wil je deze graag overbrengen aan jong en oud, door het geven van kwalitatief hoogstaande, veilige én leuke zwemlessen? Dan heeft Zwembad Bestevaer in Genemuiden de perfecte vacature voor jou als (aanstaand) zweminstructeur. Ook als je nog niet over de juiste papieren beschikt. We heten je van harte welkom bij Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ)!

Dit levert werken bij SZZ je op:

  • Een flexibele baan voor 25 uur, voornamelijk in Genemuiden
  • Werken in een gezellig en professioneel team, zonder 9 tot 5-mentaliteit
  • Veel afwisseling door het lesgeven aan verschillende doelgroepen
  • Veel variatie door het werken in onze zusterbaden in Hasselt en Zwartsluis
  • Het kosteloos volgen van de opleiding tot zweminstructeur

Neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek!

Zo ziet je nieuwe baan eruit

Als zweminstructeur van Zwembad Bestevaer stroomt het zwemwater door je aderen. Je krijgt er dan ook energie van om in een ontspannen en plezierrijke sfeer les te geven aan verschillende doelgroepen. Dat loopt uiteen van ouder & kind-zwemmen (een pré!), diplomazwemmen, schoolzwemmen, het lesgeven aan senioren tot sportlessen aan fanatieke deelnemers. Maar ook voor een schoonmaakklus in onze baden draai je je hand niet om. Je ontvangt van ons een goed salaris, conform het CAO Zwembaden.

Dit is Stichting Zwembaden Zwartewaterland

Zwembad Bestevaer maakt onderdeel uit van SZZ; een stichting die drie zwembaden in de gemeente Zwartewaterland beheert. Wij zoeken een medewerker voor met name Bestevaer in Genemuiden; het grootste binnenbad van onze stichting. Daarnaast kan het voorkomen dat je actief bent in onze andere twee baden. Het Ariën Prins van Wijngaardenbad in Hasselt is het mooiste openluchtbad in onze regio, waar veel ondernomen wordt. Zwembad De Kragge in Zwartsluis is een kleine maar gezellige locatie, die een vaste waarde in de regio vormt.

Solliciteer naar jouw droombaan!

Hebben we met deze vacature jouw zwemhart sneller laten kloppen? Dan komen we graag met je in contact tijdens een vrijblijvend gesprek, onder het genot van een kop koffie of thee. Zo kun je de sfeer proeven in ons zwembad en alvast kennismaken met jouw mogelijk toekomstige collega’s. Of solliciteer meteen door je motivatie en CV naar ons te mailen. We nemen snel contact met je op!

Bel ons: 038 - 385 67 26
Mail ons: harmen@zwembadenszz.nl
Bezoek ons: Pr. Clausstraat 2b, 8281 DC Genemuiden

Stichting Zwembaden Zwartewaterland
Stichting Zwembaden Zwartewaterland
Stichting Zwembaden Zwartewaterland
‘Veruit het grootste zwemplezier vind je dichtbij huis!’
download chevrons-left chevrons-right